SON DAKİKA



Haber > Yaşam > 65 yaş üstü sokağa çıkma izni bir daha ne zaman verilecek? Yasak ne zaman bitecek?

65 yaş üstü sokağa çıkma izni bir daha ne zaman verilecek? Yasak ne zaman bitecek?

11 Mayıs 2020 Pazartesi - 12:26




65 yaş üstü vatandaşlar yaklaşık 2 ayın ardından dün 11.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıktılar. Ev çevresinde dolaşan vatandaşlar şimdi bir dahaki sokağa çıkma iznini beklerken '65 yaş üstü sokağa çıkma izni bir daha ne zaman verilecek? Yasak ne zaman bitecek?' sorusunu soruyor.





65 yaş üstü vatandaşlar haftalardır sokağa adım atmamışlardı. Dün yüz binlerce kişi için 4 saatlik sokağa çıkma izni verildi ve 65 yaş üstü vatandaşlar 11.00-15.00 saatleri arasında sokakta dolaştılar. Şimdi bir dahaki izin için bekleyiş sürüyor. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma izni bir daha ne zaman verilecek? Yasak ne zaman bitecek?

65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKMA İZNİ BİR DAHA NE ZAMAN VERİLECEK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 7. kez telekonferans yöntemiyle toplanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, normalleşme süreci ile ilgili yeni adımları karara bağlayacak.65 yaş üstü vatandaşlar için dün uygulanan dört saatlik sokağa çıkma izninde ortaya çıkan durum ile bu iznin devam edip etmeyeceği de toplantıda ele alınacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap