SON DAKİKA



Haber > Yaşam > 4 gündür kayıp olarak aranan 2 çocuk babası ölü bulundu

4 gündür kayıp olarak aranan 2 çocuk babası ölü bulundu

16 Şubat 2021 Salı - 17:07




Gaziantep'te yaklaşık 4 gündür ailesi tarafından kayıp olarak aranan 33 yaşındaki Mesut Oğultekin Geneyik ormanlık alanda başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulundu.





Tüyler ürperten olay Gaziantep'te yaşandı. 4 gün önce kaybolan 33 yaşındaki Mesut Oğultekin Geneyik için yakınları emniyete başvuruda bulunmuş ve ekipler, Geneyik'i arama çalışması başlatmıştı. Son dakika haberine göre bugün 2 çocuk babası adamın ormanlık alanda başı ezilmiş halde cesedi bulundu. Katil ya da katilleri bulmak için çalışma başlatıldı

Sabah'tan Mehmet Boncuk'un haberine göre, Şahinbey ilçesinin Geneyik bölgesindeki ormanlık alanda bir erkek cesedi bulan vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Şahinbey İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan incelemede kafasından darbe alarak öldürüldüğü tespit edilen cesedin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde ekskvator operatörü olarak çalışan 33 yaşındaki Mesut Oğultekin'e ait olduğu tesbit edildi.
Evine yakın bir bölgede ölü bulunan Oğultekin hakkında, Cuma gününden beri kendisinden haber alamayan ailesi tarafından kayıp ilanı verildiği öğrenildi.
Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmanın ardından evli ve 2 çocuk babası babası Oğultekin'in cesedi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

KATİL YA DA KATİLLER ARANIYOR

Cinayeti işleyen kişi veya kişilerin yakalnması ve olayın detaylı şekilde araştırılması için İl Jandarma Alay Komutanlığı tarafından özel ekip kurulduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap