SON DAKİKA



Haber > Yaşam > 31 kaçak göçmen kurtarıldı

31 kaçak göçmen kurtarıldı

19 Aralık 2020 Cumartesi - 16:18




İZMİR'in Foça ilçesindeki Aslanburnu mevkisi açıklarında can salları içindeki 31 kaçak göçmen, Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.





Foça'nın Aslanburnu mevkisi açıklarında can sallarının bulunduğunu haber alan Sahil Güvenlik ekipleri, bugün saat 09.00 sıralarında bölgeye sevk edildi. Can sallarında bulunan 1 Pakistan, 1 Fas, 9 Somali, 9 Orta Afrika Cumhuriyeti, 2 Senegal, 4 Kongo ve 5 Afganistan uyruklu olmak üzere toplam 31 kaçak göçmen, Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Aralarında çocuklar ile kadınların da bulunduğu göçmenler, denizden alınarak Foça Balıkçı Barınağı'na getirildikten sonra Foça Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Buradan da emniyete götürüldüler. Giyecek, yiyecek ve sağlık ihtiyaçları giderilen göçmenlerin, yasal işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilecekleri öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap