SON DAKİKA



Haber > Yaşam > 300 bin lira değerinde kuruyemiş çalındı!

300 bin lira değerinde kuruyemiş çalındı!

02 Eylül 2020 Çarşamba - 14:52




Maltepe'de önceki gün kuruyemiş deposuna giren yüzleri maskeli 3 kişi içerideki 300 bin liralık kuruyemiş paketlerini alarak kayıplara karıştı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.





Olay, önceki gün Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan bir kuruyemiş deposuna meydana geldi.

Kuruyemiş deposuna panelvan araç ile gelen şüpheliler 2 ton kuruyemiş paketlerini alarak araca yükledi. 300 bin liralık kuruyemişi çalan 3 kişi olaydan sonra kayıplara karışırken hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Dükkan sahibi Dede Kalkan "Önceki sabah dükkanımıza geldik. Kapılarımızı kırmışlar. Hırsızlar arka kapıdan girmişler. Bu gece o kapıyı bir şekilde kapatmaya çalıştık. Tam burada ihracat ve iç piyasaya hazırladığımız antepfıstığı içleri vardı. Yaklaşık bir buçuk tona yakın ürünleri alıp götürmüşler. Hazır paketlerimiz ve kuruyermişlerimizi tamamını götürmüşler. Gündüz gözü sabah yediden sonra hırsızlık gerçekleşmiş hem etrafta güvenlik kameraları kayıtları sabit ve eşkalleri belirli olmasına rağmen henüz bir gelişme olmadı. İnşallah emniyet güçlerimiz en kısa sürede olayı açığa kavuşturacaktır dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap