SON DAKİKA



Haber > Yaşam > 30 liralık yola 'Almancısınız' deyip 100 euro istedi, biber gazı sıkıp darp etti

30 liralık yola 'Almancısınız' deyip 100 euro istedi, biber gazı sıkıp darp etti

03 Eylül 2021 Cuma - 10:06




Taksim’den Beşiktaş’a gitmek isteyen bir grup arkadaş, taksiciden “Siz Almancısınız 100 Euro verin” yanıtını aldı. İtiraz eden grup, 16 kişi tarafından darp edildi.





İstanbul'da, Taksim’den Beşiktaş’a gitmek isteyen bir grup arkadaş, taksiciden “Siz Almancısınız 100 Euro verin” yanıtını aldı. İtiraz eden grup, 16 kişi tarafından darp edildiğini iddia etti.

Hürriyet'ten Ece Çelik'in haberine göre; Almanya’dan Türkiye’ye tatile gelen ve İstanbul’da yaşayan arkadaşlarıyla buluşan bir grup genç, Taksim’den bindikleri taksicinin şiddetine maruz kaldı. Geçen hafta, akşam yemeği yiyen grup, gecenin sonunda Taksim’den Galatasaray’a oradan da Beşiktaş’a gitmek üzere taksiye bindi. Ortalama 30 TL tutacak yol için taksici “Siz Almancısınız 100 Euro verirseniz götürürüm” dedi.

Mağdurlardan Ahmet Sayın, bundan sonrasında yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Biz taksicinin bizi indirmesini istemediğimiz için ‘100 Euro, 980 TL ediyor, 100 TL’ye bizi götürün’ dedik. Taksici bizi indirmeye çalıştı. ‘İnmeyeceğiz sizin göreviniz bu’ deyince bizi korkutmak için hız yaptı, ani durdu. Bu tarz hareketler yaparken bir araca çarptı. Bize bağırıp küfürler etti. Ardından arabada yüzümüze biber gazı sıktı. Taksiden indik. Sonra ikişerli üçerli şekilde esnaf olay yerine geldi ve bizi darp etmeye başladılar. Almanya’dan gelen bir arkadaşımın burnunda 5 kırık var. 16 kişi kasıtlı şekilde bizi öldürmeye teşebbüs ettiler. Gidip darp raporu aldık ve şikâyetçi olduk.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap