SON DAKİKA



Haber > Yaşam > 2 lise öğrencisi şakalaşırken ölüme böyle gitti

2 lise öğrencisi şakalaşırken ölüme böyle gitti

10 Mayıs 2019 Cuma - 12:58




Bingöl'de derede arkadaşlarıyla şakalaşan iki lise öğrencisi, akıntıya kapılarak hayatını kaybetti. O anların görüntüleri ortaya çıktı.





Bingöl’de derede hayatını kaybeden 2 lise öğrencisinin, son anlarının görüntüsü ortaya çıktı. Yürek burkan görüntülerde, şakalaşan kızların bir anda suya kapıldığı ve arkadaşlarının çığlık atarak yardım istediği yer alıyor.

ŞAKALAŞIRKEN AKINTIYA KAPILDI

Olay, bugün merkez Bahçelievler ile Karşıyaka Mahallesi'nin kesiştiği bölgede, Aşağı Çarşı mevkiinde bulunan Çapakçur Deresi’ndeki köprü altında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lise öğrencisi Elif Yılmaz ve Hatun Barca dere kenarında arkadaşları ile oynamaya başladı.



Şakalaşan arkadaşlar dengelerini kaybedip suya duştu. Sudan çıkamayan iki kızı fark eden arkadaşları yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine polis, sağlık, itfaiye, UMKE, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Dereye giren itfaiye ekipleri, halatlar yardımı ile 2 kızın cansız bedenini çıkardı. Ardından ambulansa alınan Yılmaz ve Barca’nın cansız bedeni, Bingöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


KIZLARIN SON ANLARI KAMERADA




Öte yandan, kızların dere kenarında oynarken son anlarına ait görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde kızlar şakalaşırken birbirini suya yatırıyor, bu sırada ikisi de sudan çıkamıyor. Diğer arkadaşları ise çığlık atarak yardım istiyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap