SON DAKİKA



Haber > Yaşam > 17 yaşındaki kızı kaçırdı! Yakalanınca kızın ağabeyinden özür diledi

17 yaşındaki kızı kaçırdı! Yakalanınca kızın ağabeyinden özür diledi

03 Temmuz 2021 Cumartesi - 19:50




Adana'nın Kozan ilçesinde 17 yaşındaki çocuğu kaçıran şüpheli yakalandı. Şüpheli adliye sevk edilirken, kızın ağabeyinden özür diledi.





Adana’nın Kozan ilçesinde 3 gün önce evlerinin önünden kaçırılarak zorla alıkonulan 17 yaşındaki Z. G, kurtarıldı.  Jandarmanın başarılı operasyonunun ardından yakalanan Mustafa Kurnaz bugün öğlen saatlerinde Kozan Adliyesine getirildi.

17 yaşındaki kızın ağabeyinden özer diledi

Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen Mustafa Kurnaz, gazetecilerin 17 yaşındaki kız çocuğunu neden kaçırdığı sorusuna “Ferhat abi senden özür diliyorum. Beni affet diyerek” yanıt verdi.
17 yaşındaki kızı evinin önünden kaçırıp 3 gün boyunca Ceyhan’da alıkoyan Mustafa Kurnaz(28), sağlık kontrolünün ardından kelepçeli bir şekilde adliyeye getirildi. Kurnaz’ın adliyedeki işlemleri sürüyor.
Abla F.G dün kız kardeşi ile kavuşmasının ardından kardeşini kaçıran Mustafa Kurnaz için bir daha bu olayın yaşanamaması için müebbet hapis cezası verilmesini talep etmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap