Kaynak:İHA

Samsun’da denizde kayıp ihbarı: Ekipler alarma geçti

Yayın Tarihi: 26.08.2026 - 17:22
Samsun Atakum’da denize giren bir kadının kaybolduğu ihbarı üzerine Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik ekipleri arama başlattı.

Samsun’un Atakum ilçesinde denize giren bir kadının kaybolduğu yönündeki ihbar, ekipleri harekete geçirdi. İhbarın ardından denizde ve kıyı hattında arama çalışması başlatıldı.

Atakum’da kayıp ihbarı ekipleri harekete geçirdi

Olay, Denizevleri Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda, golf kulübü yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, denize giren bir kadının kaybolduğu yönünde ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine bölgeye Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.

Denizde ve kıyıda arama yapılıyor

Ekipler, kayıp olduğu bildirilen kadını bulmak amacıyla deniz ve kıyı hattında arama çalışması başlattı.

Çalışmalarda ekipler tarafından bölgedeki deniz ve sahil kesimi kontrol edilirken, arama faaliyetlerinin sürdüğü öğrenildi.

İhbarın doğruluğu henüz netleşmedi

Öte yandan, kadının gerçekten kaybolup kaybolmadığının henüz kesinlik kazanmadığı bildirildi.

Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik ekiplerinin bölgedeki çalışmaları sürerken, olayla ilgili gelişmelerin yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanması bekleniyor.

Etiketler