Özgür Özel Erdoğan'ın memleketi Rize'de
Yayın Tarihi: 22.08.2026 - 13:32
Yeni Parti Lideri Özgür Özel Erdoğan'ın memleketi Rize'de
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Trabzon ziyaretinin ardından Karadeniz programının ikinci durağı olan Rize’de vatandaşlarla bir araya geldi. Özel, Rize’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
YENİ Parti Lideri Özgür Özel, Karadeniz programına Rize’de devam etti. Trabzon ziyaretinin ardından Rize’ye geçen Özel’i, Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı ve çok sayıda partili karşıladı.
Özgür Özel Rize’de esnafı ziyaret etti
Karşılama programının ardından Cumhuriyet Caddesi’ne geçen Özgür Özel, burada esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşlarla sohbet eden Özel’e Rize’de yoğun ilgi gösterildi.
Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Özel, Rize’deki temasları sırasında YENİ Parti’ye gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade etti.
“Rize sembolik önemi olan bir yer”
Rize’de vatandaşlara hitap eden Özgür Özel, şehrin siyasi açıdan önemli bir yere sahip olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Rize her zaman çok iyi, çok sıcak ama bugün YENİ Parti'ye gösterilen bu büyük ilgiden çok memnunuz. Rize sembolik önemi olan bir yer.”
Rize’nin geçmişte önemli siyasi isimleri yetiştirdiğine dikkat çeken Özel, eski Başbakan Mesut Yılmaz’ı da sözleriyle andı.
“YENİ Parti’ye gösterilen ilgi ümit verici”
Rize’nin eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın memleketi olduğunu belirten Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Rize ile olan bağlarına dikkat çekti.
Özel, Rize’de YENİ Parti’ye gösterilen ilginin kendileri açısından önemli olduğunu belirterek şöyle konuştu:
“Özellikle rahmetli Mesut Yılmaz'ı başbakan çıkarmış bir memleket. Sonrasında bağımsız aday olduğunda bile Rize onu bağrına bastı. Sayın Erdoğan'ın memleketi; Başbakan, Cumhurbaşkanı çıkarmış bir memleket.”
Özel, Rize’de vatandaşların gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerini şöyle sürdürdü:
“YENİ Parti'ye bugün Rize'de gösterilen bu ilgi, bu alaka da bizim için ümit verici, mutluluk verici. Tüm Rizelilere çok teşekkür ediyorum. Sağ olun.”