SON DAKİKA



Haber > Türkiye > Tüm yurtta YGS heyecanı

Tüm yurtta YGS heyecanı

15 Mart 2015 Pazar - 10:48




Üniversiteye giriş sınavının birinci aşaması olan 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) saat 10.00'da başladı. Tüm yurtta öğrenciler sınav heyecanı y





İstanbul'da da adaylar, sınava girecekleri binanın kapısında, kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için saat 09.00'da hazır bulundu. Beyazıt'ta bulunan İstanbul Üniversitesi'ne giden öğrenciler, kimlik kontrollerinin ardından salonlara alındı.

"ONDAN DAHA HEYECANLIYIM"

Sınava 6 aydır hazırlandığını söyleyen Yüksel İlce heyecanlı olduğunu ifade ederken, Yüksel'in annesi "ondan daha heyecanlıyım" şeklinde konuştu. Sınav yerine babası ile gelen Melike Demir de "Sınav heyecanı var tabiki. Her zamanki sınavlar ama bu da geçecek" dedi. Demir sınava hazırlık sürecinde ailesinin desteğini "Ne istediysem yaptılar" diyerek anlattı. Sınava annesi, teyzesi ve geçen yıl sınava giren kuzeni ile birlikte gelen Bengüsu Aklar salona girmek için beklerken, teyzesi "Aile mi olmak zor, çocuk olmak mı zor?" bilemiyorum" diyerek heyecanını anlattı. Sınavın başlamasıyla birlikte üniversitenin önünde bekleyen aileler de dua okumaya başladı. Sınav 160 dakika sürecek.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap