SON DAKİKA



Haber > Türkiye > Öğretmen ve velilere seminer

Öğretmen ve velilere seminer

27 Ocak 2014 Pazartesi - 09:11




Mersin Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Nurcan Gökçakar, Trabzon’da Özel Neşem’in seminerinde öğretmen-öğrenci-veli üçgenine dikkat çekti.





Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurcan Gökçakar, çocuklar konuşmak istediklerinde sözlerinin sık sık kesildiğine dikkat çekerek, anne babaları bunun yanlış olduğu, onları anlamaları gerektiği yönünde uyardı. Özel Neşem Kurumları tarafından organize edilen ve Trabzon Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde salondakilere hitap eden Gökçakar, sınav kaygısı başta olmak üzere etkili çalışma yöntemleri, iletişim becerileri, anne-baba tutumlarının eğitime katkısı konularında bilgiler aktardı. ANNE-BABA OLUNUZ Gökçakar, "Türkiyede yapılan araştırmalarda dinleme süremizin 16 saniye ile sınırlı olduğunu görmemiz etkili iletişim açısından ne seviyede olduğumuzu göstermektedir. Çocuklarınız konuştuklarında sözlerini bitirmelerine müsaade edin. Anne-baba olunuz, çocuklarınızı sorgulamayınız, anlamaya çalışınız, çağ farkını göz önünde bulundurunuz” dedi. Daha sonra okul müdürü Selva Alver de eğitim programlarının öneminden bahsederek, Gökçakar’a teşekkür etti. Adem YILMAZ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap