SON DAKİKA



Haber > Türkiye > Öğrenciler en yakındaki okula gidecek

Öğrenciler en yakındaki okula gidecek

23 Eylül 2017 Cumartesi - 21:40




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEOG sınavının kaldırılmasının ardından öğrencilerin en yakın liseye gideceğini, fazla müracaat varsa lisenin kend





ABD ziyaretinde kendisini takip eden gazeteciler için basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEOG'un neden kaldırıldığına dair önemli bilgiler verdi. Erdoğan, temel öğretimden ortaöğretime geçiş (TEOG) sınavının kaldırılması sonra öğrencilerin en yakın liseye gideceğini söyledi.

EĞİTİMDE CİDDİ DÖNÜŞÜM 

Eğitimde ciddi değişim ve dönüşüme gerek olduğunu belirten Erdoğan, "TEOG ile birlikte üniversite sınavının kaldırılması da gündemde mi" sorusuna şu yanıtı verdi: "Bunların hiçbiri bizim geçmişimizde olan sistemler değil. Sonradan siyasi yaklaşımlarla eğitim öğretimin içerisine girmiş sistemler. Ben YÖK'le de bu konuyu görüştüm. Milli eğitimle de. Başbakan'la da bu konuda mutabık kaldık. En kısa zamanda gereken adımlar atılacak."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap