SON DAKİKA



Haber > Türkiye > Müdür şaşkına döndü!

Müdür şaşkına döndü!

26 Ocak 2018 Cuma - 09:29




Ümraniye’de bir giyim mağazasına kapanmasından hemen sonra kamyonetle gelen maskeli iki hırsız yaklaşık 15 bin liralık kıyafeti çaldı. Polisin haber v





Ümraniye Şerifali Mahallesi Şehit Sokak üzerindeki iki katlı ünlü bir giyim mağazasının dün akşam kapanmasıyla birlikte iddiaya göre, beyaz bir kamyonet içinde bekleyen hırsızlar harekete geçti. Saat 23.30 sıralarında mağazanın kapısını levye ile açan yüzleri maskeli hırsızlar, vitrindeki ve reyondaki elbiseleri toplayıp kamyonete yüklediler. Kısa sürede mağazada neredeyse hiç kıyafet bırakmayan hırsızlar, kamyonetle olay yerinden kaçtı.Mağazanın kapanmasından sonraki hareketlilikten şüphelenen bir vatandaş durumu polise bildirdi. İhbar üzerine verilen adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi.Olay yerine gelen polis ekipleri, mağaza çevresinde ve içerisinde delil araştırması yaptı. İşyerinin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, çevredeki vatandaşların da bilgisine başvurdu. Kamera görüntülerinde, hırsızların iki kişi ve maskeli oldukları, mağazadan aldıkları kıyafetleri kısa sürede kamyonete attıkları görüldü.  Polis, soyulan mağazanın müdürüne ulaşarak durumu bildirdi. Müdür, mağazaya gelince gördüğü manzara karşısında şok geçirdi. Polis, beyaz kamyonetle kaçan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

'HER ŞEY 5 DAKİKA İÇİNDE OLMUŞ'

Mağazada yapılan tespitlere göre hırsızların yaklaşık 15 bin TL değerindeki kıyafeti çaldığı belirtildi. Soruşturmanın sürdüğünü, tüm delillerin toplandığını belirten bir emniyet yetkilisi, "Her şey 5 dakikada meydana gelmiş. Hemen hemen bütün rafları boşaltmışlar" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap