SON DAKİKA



Haber > Türkiye > KPSS sınavı yarın yapılacak!

KPSS sınavı yarın yapılacak!

28 Mayıs 2016 Cumartesi - 10:20




Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) kamudaki A grubu kadrolar için düzenlenen "Alan Bilgisi" sınavı yarın saat 9.30'da gerçekleştirilecek.





Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından (ÖSYM) gerçekleştirilecek sınav, 81 ilde ve Lefkoşa'da saat 9.30'da başlayacak.İki oturum halinde yapılacak sınavın sabah oturumunda, adaylara hukuk, iktisat, işletme, maliye ve muhasebeden 30'ar, saat 14.00'te başlayacak öğleden sonra oturumunda da çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, ekonometri, istatistik, kamu yönetimi, uluslararası ilişkilerden 30'ar soru yöneltilecek. Oturumların süresi 160'ar dakika olacak.Adaylar, kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için sınavın başlama saatinden önce sınava girecekleri binanın kapısında hazır bulunması gerekiyor.Adaylar, sınav salonuna sınava giriş belgeleri ve nüfus cüzdanı/pasaportları kontrol edilerek alınacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap