SON DAKİKA



Haber > Türkiye > Eve girerken saldırı!

Eve girerken saldırı!

04 Ocak 2018 Perşembe - 14:26




1 ölü, 2 yaralı...





Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde 3 arkadaş evlerinin önüne geldiği sırada peşlerinden gelen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıda yaralanan 3 kişiden 51 yaşındaki Muharrem Ecrin kaldırıldığı hastanede öldü. Saldırının ardından kaçan cinayetin zanlısı Umut K. aranıyor. Olay, Muratlı'nın Muradiye Mahallesi 106'ncı Sokak üzerinde gece yarısı meydana geldi. Muharrem Ecrin, arkadaşları Ayhan S. ve Özkan Ç., ile evinin bahçesine girdiği sırada arkasından gelen  Umut K. ile  aralarında tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Umut K., üzerinde taşıdığı bıçakla Ecrin ile arkadaşları Ayhan S., ve Özkan Ç.'yi bıçaklayıp kaçtı.Olayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla Muratlı Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak yaralılardan durumu ağır olan Muharrem Evrin, doktorların müdahalesine rağmen öldü.Polis, kaçan Umut K.'nin Tekirdağ'ın Kumbağ Mahallesi'nde bulunduğunu belirleyip, saklandığı evde yakalandı. Muratlı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Umut K., ile ilgili soruşturma sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap