SON DAKİKA



Haber > Türkiye > DGS yerleştirme sonuçları açıklandı

DGS yerleştirme sonuçları açıklandı

02 Ekim 2017 Pazartesi - 18:56




ÖSYM, heyecanla beklenen 2017 DGS yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Sonuçlar www.osym.gov.tr adresinden öğrenilebiliyor





Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tercihleri için verilen süre 26 Eylül Salı günü dolmuştu. Yerleştirme sonuçları bugün erişime açıldı. Adaylar, sonuçlarını ÖSYM'nin 'Aday İşlemleri Sistemi' üzerine T.C Kimlik numaraları ve şifrelerini girerek öğrenebilecek. 

"2017 Dikey Geçiş Sınavı (DGS): Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

2017-DGS sonuçlarına göre; tercih yapan adayların yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Yerleştirme sonuçları, 02 Ekim 2017 tarihinde saat 17:30’dan itibaren https://sonuc.osym.gov.tr adresli ÖSYM’nin resmi internet sayfasından açıklanacaktır. Yükseköğretim programlarına yerleşen adayları gösteren fotoğraflı yerleştirme sonuçları, ÖSYM tarafından elektronik ortamda YÖK’e iletilecektir.

Adayların bilgisine saygıyla sunulur."

DGS YERLEŞTİRME SONUÇLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EK YERLEŞTİRME OLACAK MI?

Tercih işlemlerini yapmayan ya da yerleştirildiği halde yerleştiği üniversiteye kayıt yaptırmayan adaylar için gerek görüldüğü halde boş kontenjanlar ÖSYM tarafından belirlenecek ve ek yerleştirme yapılacak.

Ek yerleştirmenin yapılması kararlaştırıldığı takdirde ÖSYM tarafından boş kontenjanlar açıklanacak ve ÖSYM internet sitesinde ek yerleştirme tarihleri duyurulacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap