SON DAKİKA



Haber > Türkiye > Çamur yağdı, sürücüler şaşırdı!

Çamur yağdı, sürücüler şaşırdı!

23 Mart 2018 Cuma - 11:15








Zonguldak’ta çamur yağdı, sürücüler şaşırdı

Zonguldak’ta gece saatlerinden itibaren toz taşınımı nedeniyle yağmurla birlikte çamur yağdı. Özellikle otomobillerin üzeri çamurla kaplandı. Sabah araçlarının çamurla kaplı olduğunu gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı. Aracını yeni yıkattığını ifade eden Gülizar Yılmaz, “Dün arabamı yıkatmıştım sabah acaba birisi üstüne kasten bir şey mi döktü diye düşündüm ama sonra baktım bütün araçların üzeri öyle, şaşırdım gerçekten” şeklinde konuştu.

Sakarya’ya çamur yağdı

Sakarya’da gece saatlerinden itibaren yağmur ile birlikte çamur yağdı. Yağan çamur sonrası araçların her yeri tozla kaplandı. Sabah kalkan vatandaşlar yağan çamur sonrasında vatandaşlar araçlarını tanıyamadı. Otomobilini dün yıkatan ve sabah kalktığında karşılaştığı manzara karşısında şaşkına dönen Ruhi Altaş, “Dün akşam saatlerinde otomobilimi yıkattırdım. Sabah kalktığımda aracımı tanıyamadım. Her yeri tozla kaplanmıştı. Mübarek çamur yağmış. Bu konuda yapılacak hiçbir şey yok herşey Allah'tan” dedi. 

Kocaeli’de de çamur yağdı


Kocaeli’de gece saatlerinden itibaren yağmur ile birlikte çamur yağdı. Araçların üzeri tozla kaplandı. Vatandaşlar sabah uyandıklarında araçlarının üzerindeki tozu görünce şaşkınlığının gizleyemedi. Bazı vatandaşlar araçlarını kendi imkanları ile temizlerken, bazıları ise oto yıkamacıların yolunu tuttu.

Sabah uyandığında aracının tozla kaplandığını gören Raşit Kahraman,“Dün Regaip Kandili idi biliyorsunuz. Bunun meteorolojik konularını çok bilmem. Mutlaka meteorolojiye dayanan önemli bir konusu vardır. Dün gece mübarek bir geceydi. Allah gökyüzünü pırıl pırıl yapıp temizledi. Sabah uyandığımda arabamı böyle görünce bende temizlemeye başladım. Araba bayağı bir kirlenmişti” dedi.

Bu sene karın yağmadığını belirten Ramiz Demircioğlu, “Sabah uyandığımda Özlemle beklediğimiz karın yağmadığını ve bundan sonra çamurlu günlerin bizi beklediğini düşündüm. Tabi çamurda berekettir. Araba yıkamacılar da para kazanacak. Onlara hayırlı işler diliyorum. Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar” ifadelerini kullandı.

Meteoroloji yetkililerinden yapılan açıklamada, Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının Marmara'da etkili olacağını belirtmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap