SON DAKİKA



Haber > Türkiye > Bu gurur Özel Neşem'in

Bu gurur Özel Neşem'in

28 Nisan 2014 Pazartesi - 11:21




Temizlik ve hijyen kurallarına uygun okullara verilen Beyaz Bayrak ödülüne Trabzon Özel Neşem Anaokulu üçüncü kez layık görüldü.





Okulların temiz ve sağlıklı bir çevreye kavuşturulması, yeterli ve kaliteli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirerek toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi ve yaşam kalitesinin yükseltilmesinin amaçlandığı Beyaz Bayrak Projesi, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından birlikte yürütülüyor. Trabzon’da ilk Beyaz Bayrak alan okullardan biri olan Özel Neşem Anaokulu, 2014 yılında bu gururu üçüncü kez yaşadı. Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Halk Sağlığı Müdürlüğü denetmenlerinin okul içi, çevresi, sınıflar başta olmak üzere 56 maddelik denetim kriterleri ve bunun sonucunda yapılan puanlamayla verdikleri Beyaz Bayrak’ı bir kez daha almanın gururunu yaşadıklarını belirten Özel Neşem Anaokulu Müdürü Güler Karaosmanoğlu, “İlk Beyaz Bayrak’ı 2010 yılında aldık. 2012 ve 2014’te tüm denetimlerden geçerek üçüncü kez en temiz okullar arasına girdik” ifadelerini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap