SON DAKİKA



Haber > Türkiye > Belediye Başkanı istifa etti!

Belediye Başkanı istifa etti!

15 Aralık 2017 Cuma - 13:02




Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu sağlık sorunları gerekçesiyle görevinden istifa etti.





AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, "Esenyurt Belediyesi ile ilgili tartışılan bir konu yok. Kendisi istifa etti, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek.Yerine biri seçilir hizmet akışı devam eder" dedi.

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu  görevinden istifa etti. Belediyeden yapılan açıklamada, 13 yıl 8,5 aydır ilçenin belediye  başkanlığını yürüten Kadıoğlu'nun, bugün itibarıyla kendi isteğiyle görevinden  istifa ettiği, buna ilişkin yazılı talebini valiliğe bildirdiği ifade edildi.Açıklamada, Kadıoğlu'nun 3 yıldır muhtelif sağlık sorunları nedeniyle  tedavi gördüğü kaydedilerek, şöyle denildi: "Sorumlu olduğu ilçenin ve Esenyurt halkının ihtiyacı olan hizmetlerin  üretilmesinde ve yerine getirilmesinde bu sağlık sorunlarının engel olmaya  başlayacağı kaygısıyla böyle bir istifa kararı almış bulunmaktadır.Sayın  Belediye Başkanımızın, seçildiği günden bugüne kadar Esenyurt ilçesine ve halkına  olan duyarlılık sebebiyle almış olduğu bu kararı saygıyla karşılıyoruz. Kendisine  Esenyurt ilçesi ve içinde yaşayan insanlar adına gösterdiği insanüstü gayret,  çaba ve çalışmalar, sağlık, eğitim, çevre, kültür, sosyal barış daha nice  hizmetlerinden ötürü sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi kamuoyu önünde sunarız."

İSTİFA İLE İLGİLİ AK PARTİ'DEN İLK AÇIKLAMA

 Kadıoğlu'nun istifasına ilişkin ilk değerlendirme AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdir Eker'den geldi. Eker katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamada  "Esenyurt Belediyesi ile ilgili tartışılan bir konu yok. Kendisi istifa etti, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz. Esenyurt Türkiye'nin en büyük ilçelerinden birisi.Yerine biri seçilir hizmet akışı devam eder" dedi.

NECMİ KADIOĞLU KİMDİR?


1954 yılında Gümüşhane'de doğan Necmi Kadıoğlu İlkokulu Gümüşhane'de orta, lise ve üniversite eğitimini ise İstanbul'da tamamladı. İş hayatına Gümrük Müşaviri olarak başlayan Necmi Kadıoğlu, Mali Müşavir olarak çalıştı. Necmi Kadıoğlu, 28 Mart 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Esenyurt Belediyesi'nde Belediye Başkanı olarak göreve başladı. İyi derecede İngilizce, Almanca ve Arapça bilen Necmi Kadıoğlu evli ve altı çocuk babasıdır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap