SON DAKİKA



Haber > Türkiye > Bakan'dan YGS uyarıları

Bakan'dan YGS uyarıları

12 Mart 2016 Cumartesi - 13:11




Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, yarın gerçekleşecek Yükseköğretime Giriş Sınavına (YGS) girecek olan 2 milyon 178 bin 563 adaya başarılar diledi.





Bakan Nabi Avcı, "Yarın saat 10.00’da başlayacak olan bu sınav süresince yurttaşlarımızın özellikle sürücülerimizin adayların sınav sırasında dikkatlerini dağıtacak gürültüden uzak durmalarını, mümkün olduğu kadar sessiz sakin bir sınav yapabilmemiz için yardımcı olmalarını özellikle rica ediyorum" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Taceddin Dergâhı’nda düzenlenen İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Üniversiteye girişte ilk basamak olan ve yarın saat 10.00’da gerçekleşecek olan YGS'nin hatırlatılması üzerine Bakan Avcı, “Yarın inşallah 2 milyon 178 bin 563 aday 173 il ve ilçe sınav merkezinde 7 bin 300 okulda veya merkezde 117 bin salonda yarın saat 10.00’da sınava girecekler. Ben bütün adaylarımıza başarılar diliyorum. Bu vesileyle yarın saat 10.00’da başlayacak olan bu sınav süresince yurttaşlarımızın özellikle sürücülerimizin adayların sınav sırasında dikkatlerini dağıtacak gürültüden uzak durmalarını, mümkün olduğu kadar sessiz sakin bir sınav yapabilmemiz için yardımcı olmalarını özellikle rica ediyorum” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap