SON DAKİKA



Haber > Türkiye > Bakandan dershane açıklaması

Bakandan dershane açıklaması

12 Temmuz 2015 Pazar - 14:14




AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, “Dershanelerin dönüşümü konusun





AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dershanelerin özel okullara dönüşümü ile ilgili çıkan bazı haberlere tepki gösterdi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Avcı, Anayasa mahkemesinde bir buçuk saat süren bir ön savunma yaptıklarını söyledi.Paralel medyada Anayasa Mahkemesindeki görüşmeler ile ilgili akla hayale gelmedik yalan haberler yayınlandığını dile getiren Avcı, “Önce onları bir kere daha vurgulamakta yarar var. Anayasa Mahkemesinde benim sunuşum bir buçuk saat sürmüştür. Paralel medyanın yazdığı gibi 'Dershaneleri sevdiğimiz için kapatıyoruz' türünden abuk sabuk bir cümle katiyen ne benim ağzımdan ne de herhangi bir başka bürokratımın ağzından çıkmamıştır. Böyle bir şey gündeme gelmemiştir. Paralel bağlantılı sendika temsilcileri ve avukatlarının sorduğu sorular sanki Anayasa Mahkemesi başkanı tarafından sorulmuş gibi haberler yapıldı. Bu doğru değildir. Onlara da gereken cevaplar tarafımdan orada verilmiştir. Dershanelerin dönüşümü ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gördük” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap