SON DAKİKA



Haber > Türkiye > Avrasya'nın yeni yuvası

Avrasya'nın yeni yuvası

06 Haziran 2014 Cuma - 11:41




Avrasya Üniversitesi yeni yerleşke için çalışmalarına hız kazandırdı. Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız, öğrencilerle bir araya gelerek yeni yerle





Avrasya Üniversitesi Ağustos ayında açılışını yapmayı düşündüğü üçüncü yerleşkesini Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerine tanıttı. Üniversitenin kurucusu Ömer Yıldız’ın isminin verildiği yerleşkede düzenlenen etkinliğe üniversitenin Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, Genel Sekreter Gülay Yeniçeri, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Ocak ve öğrenciler katıldı. HER ŞEY EĞİTİM İÇİN Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alması için modern yerleşkeler yaptıklarını belirtti. Yıldız öğrencilere seslenerek, “Bizim tek hedefimiz daha iyi şartlarda daha kaliteli eğitimdir. Bu tesisimizde öğrencilerimiz ihtiyaçlarını karşılayabilecek market gibi, kuaför gibi, yaklaşık ona yakın dükkanımız olacak” ifadelerini kulandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap