SON DAKİKA



Haber > Türkiye > Avrasya Bahar kaydı alıyor

Avrasya Bahar kaydı alıyor

01 Şubat 2014 Cumartesi - 13:55




Yüksek Lisans Programları'nda ilk mezunlarını veren üniversitenin öğrenci portföyünde birçok kaymakam, milli eğitim müdürü, daire amirlerinin yanı sır





Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, dokuz ayrı programa yüksek lisansta öğrenci aldıklarını belirterek, bunun dışında İşletme doktora programını da açtıklarını söyledi. Yıldız, özellikle bölge illerinden Yüksek Lisans programlarına büyük ilginin olduğunu ifade ederek, “Kars, Ardahan, Bayburt, Artvin, Gümüşhane,Giresun ve Trabzon başta olmak üzere birçok bölge ilinden bu programlarımızda öğrencilerimiz var. Özellikle Tezli programlarımızda dil şartını aramadığımızı buradan bildirmek istiyorum. Avrasya Üniversitesi ön lisans, Lisans ve Yüksek Lisans'ta kısa sürede ülkemizde tanınır ve tercih edilir bir üniversite olmuştur.İnşaat Mühendisliği, Mimarlık ve Yapılı çevre, Yönetim Bilimi, Hemşirelik, İşletme, Stratejik Planlama ve Performans Yönetimi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Muhasebe ve Denetim, Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Yönetimi programlarına 10 Şubat 2014 tarihine kadar kayıt alacağız” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap