SON DAKİKA



Haber > Türkiye > AÖF sınav sonuçları açıklandı!

AÖF sınav sonuçları açıklandı!

12 Şubat 2016 Cuma - 12:09




AÖF sınav sonuçları, AÜ tarfından ilan edildi ve öğrenciler AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı ile Güz dönemi notlarını öğreniyorlar...





AÖF sınab sonuçları için bekleyiş sona erdi ve AÜ’den gelen açıklama ile AÖF sınav sonuçları ilan edildi. 23-24 Ocak tarihlerinde yapılan Güz dönemi sınavları açık öğretim fakültesi öğrencilerinin güz dönemi transcipt notları için belirleyici oldu. Açıklanan AÖF sınav sonuçları ile güz dönemi AÖF sınav sonuçları ile öğrencilerin notaları belli oldu. Peki bilgisayar, cep telefonu veya tabletizden AÖF sınav sonuçlarını nasıl öğrenebilirsiniz?

AÖF sınav sonuçları için tıklayınız

AÖF sınav sonuçlarını öğrenebileceğiniz sorgulama sayfasına aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz. Sınav sonucunu öğrenmek için tek yapmanız T.C kimlik numaranızı, beliirtilen yere girmek. ve cevap anahtarı öğrencilerin erişimine açıldı. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak erişebileceğiniz sayfada e-posta veya T.C kimlik numarası ile şifrenizi girerek AÖF güz dönemi sınav soruları ve cevap anahtarına erişebilirsiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap