SON DAKİKA



Haber > Turizm > Resort Zigana Alaçatı açıldı

Resort Zigana Alaçatı açıldı

16 Haziran 2017 Cuma - 10:27




İzmir Alaçatı’da hizmete giren Resort Zigana Alaçatı ihtişamıyla göz dolduruyor. Tatilin keyfini çıkarmak için vazgeçilmez adres olan Resort Zigana Al





İzmir Alaçatı’da dev yatırım! Sabırsızlıkla beklenen Resort Zigana Alaçatı açıldı. Muhteşem bir tesise sahip olan Resort Zigana Alaçatı’ya ilk adımı atar atmaz farkı anlıyorsunuz. Modern tasarım ve ihtişam dikkatinizi çekiyor.  Burası 80.966 metrekarelik alanı kaplayan muhteşem bir tesis. 12 ay hizmet veren 102 oda ve 65 villayı barındıran tesiste, 1.600 metrekare alana sahip tatlı su havuzu, küçük konukları için derinliği sadece 50cm olan çocuk havuzu da bulunmakta.

5500 metrekarelik alanı ile Ege’nin en büyük Spa’larından biri olan Spa& Welness’de Türk hamamı, sauna, buhar odası, kapalı havuz, termal havuz, VIP hamamı, birbirinden farklı masaj çeşitleri ile kendinizi şımartabilirsiniz. Düğün ve davetleriniz için 170 metrekarelik sahil şeridinde, havuz başında ya da 600 metrekare kapalı salonunda bu özel günü davetlilerinizle yaşamanız mümkün.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap