SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Zuckerberg duyurdu: Threads balonu sönüyor

Zuckerberg duyurdu: Threads balonu sönüyor

30 Temmuz 2023 Pazar - 11:06




Facebook'un sahibi Meta, Twitter'a rakip olarak geliştirdiği Threads adlı sosyal paylaşım sitesinden hayal kırıklığına uğradı.





Uygulama, ilk beş günde 100 milyondan fazla kullanıcıya ulaştı, ancak bu sayı kısa sürede yarı yarıya düştü.

Zuckerberg, uygulamanın kullanıcı kaybını "normal" olarak değerlendirdi ve daha fazla özellik eklenip geliştirildikçe daha fazla kişiyi sitede tutmanın mümkün olacağını söyledi. Meta, Threads'e Twitter'dakine benzer şekilde 'takip edilenler' ve 'sizin için' sekmeleri eklemiş ve mesajların çevrilebileceği dillerin kapsamını genişletmişti.

Öte yandan, Meta'nın geliri, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 11 artışla 32 milyar dolara yükseldi. Şirket, böylelikle 2021'in son çeyreğinden bu yana ilk kez çift haneli gelir artış oranı bildirdi.

Zuckerberg, iyi bir çeyrek geçirdiklerini belirterek, uygulamalarında güçlü etkileşim görmeye devam ettiklerini ifade etti. Meta'nın Llama 2, Threads, Reels, yeni yapay zeka ürünleri ve bu sonbaharda piyasaya sürülen Quest 3 ile bir süredir gördüğü 'en heyecan verici yol haritasına' sahip olduklarını belirtti.

Meta, Threads'in kullanıcı kaybından ders çıkararak uygulamayı geliştirmeye devam edecek. Şirket, uygulamaya yeni özellikler ekleyip kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi umuyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap