SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Yeni MIUI 13 Kontrol merkezini aktifleştirin! Nasıl Yapılır?

Yeni MIUI 13 Kontrol merkezini aktifleştirin! Nasıl Yapılır?

11 Ocak 2022 Salı - 15:30




Xiaomi MIUI 13 ile birlikte kontrol merkezinde yeniliğe gidiyor. Firma bu sürümde kontrol merkezinde değişikliğe gidiyor ve kontrol merkezini daha basit hale getiriyor. Sizde MIUI 13 gelmeden bu özelliği görmek istiyorsanız bu makalemizi kaçırmamalısınız.





Xiaomi, Nisan 2020'den beri MIUI 12 ile birlikte gelen Hızlı ayar panelini kullanıyordu. Herkes, MIUI 13'ün lansmanı ile Xiaomi'nin bu paneli değiştireceğini zannetmişti. MIUI 13'ün lansmanı ile tanıtılan yeni kontrol merkezi paneli tam da zannedildiği gibi oldu.

MIUI 13 güncellemesi ile gelen yeni kontrol merkezi şimdi SystemUI Plugin App V13.0.0.4.0 güncellemesiyle kullanılabilir hale geldi. Bu yazımızda, yeni MIUI 13 Kontrol Merkezi'nin nasıl etkinleştirileceğine dair küçük bir galeri sunuyoruz.

Önceden, parlaklık çubuğu kontrol merkezinin altındaydı ancak şimdi yeni güncelleme ile en üstteki 4 hızlı ayar alanına taşındı. Ses ve parlaklık çubuğu eklendi ancak Veri kullanımı, Bluetooth kısa yolu kaldırıldı.

Şimdi sayfayı kaydırdığımızda ilk 4 hızlı ayar, sağa ve sola doğru kaydırılıyor. Böylece ayarları değiştirmek çok daha kolay oluyor ve daha hızlı ayarları görebiliyoruz.

Cihazınızda şayet MIUI 13 çalışıyorsa aşağıdaki bağlantı üzerinden uygulamayı yükleyerek bu değişikliği kullanabilirsiniz. Ne yazık ki, bu uygulama MIUI 12.5 veya Android 11 tabanlı MIUI 13 akıllı telefonlarda herhangi bir değişiklik sağlamamaktadır. Yalnızca Android 12 tabanlı MIUI 13'te çalışan cihazlarda çalışır.

Yeni MIUI 13 Kontrol Merkezi Nasıl Etkinleştirilir

Sistem Kullanıcı Arayüzü Eklentisi Uygulamasını İndirin V13.0.0.4.0


İndirilenlere kaydedin

Mi Dosya Yöneticisini Açın

APK'yı bulun

APK'yı yükleyin, cihazınızı yeniden başlatın

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap