SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Yeni iPhone için bomba özellik!

Yeni iPhone için bomba özellik!

22 Şubat 2020 Cumartesi - 16:14




Şu ana kadar katlanabilir akıllı telefonla ilgili herhangi bir girişimde bulunmayan Apple, çok daha farklı bir tasarımın peşinde gibi duruyor. Şirket, tamamı ekran oluşan bir iPhone için patent aldı.





Akıllı telefon üreticileri, kendilerini rakiplerinden ayrıştırmak için fiyat, performans veya tasarım gibi konularda çeşitli değişiklikler, güncellemeler ve yükseltmeler yapıyorlar. Geçtiğimiz sene çıkan katlanabilir akıllı telefonlar da bunun örneklerinden bir tanesiydi.

Şu ana kadar herhangi bir katlanabilir akıllı telefon duyurmayan Xiaomi ise Xiaomi Mi Mix Alpha adını verdiği konsept bir telefon tasarlamıştı. Bu tasarımda cihazın neredeyse tamamı ekran oluşuyordu. Henüz katlanabilir akıllı telefon duyurmayan Apple da benzer bir yol izleyecek gibi duruyor. Şirket, tamamı ekrandan oluşan bir telefon için patent aldı.
 
Apple’ın tasarım aşamasındaki bu telefonu, tamamen ekrandan oluşuyor. Bu ekranlardan bir tanesi ise ana ekran olarak atanıyor. Benzersiz bir tasarıma sahip olacağı düşünülen cihazın tek bir camdan oluşacağı tahmin ediliyor. Tabii böyle bir telefonda fiziksel tuşların yer almasına da muhtemel gözle bakılmıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap