SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Yeni iPhone ailesi bir gün önce satışa çıkıyor!

Yeni iPhone ailesi bir gün önce satışa çıkıyor!

17 Ekim 2019 Perşembe - 14:21




iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modelleri ile birlikte Apple Watch Series 5 akıllı saat modeli Türkiye’de satışa çıkıyor!





10 Eylül’de tanıtılan ve aradan geçen sürenin ardından nihayet Apple’ın en yeni modelleri Türkiye’de de satışa çıkıyor.

11 Ekim’de ön siparişe açılan ve 18 Ekim’de de Türkiye’deki Apple Store ve yetkili mağazalarda satışta olacak olan Apple’ın en yeni modellerine daha da erken kavuşmak isteyenler için güzel bir haberimiz var.

Yeni iPhone ailesi satışa çıkıyor

Yeni iPhone ailesi 18 Ekim Cuma sabahı resmi web sitesinde, Apple Zorlu’da ve Apple Akasya’da satışa çıkıyor. Ancak, bundan birkaç saat önce telefonları satın almak mümkün.

17 Ekim Perşembe gecesi yani bu gece,  Apple Premium Reseller mağazaları yeni modellerin satışına başlanıyor. Biz de ShiftDelete.Net ekibi olarak satışa çıkacak noktalardaki gelişmeleri anlık olarak takip edip, tüm gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan ve sitemizden sizlere aktaracağız.

Apple’ın yeni iPhone modelleri iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ve Apple Watch Series 5’in satışı bu gece başlıyor ve hasret sona eriyor.


Sadece Apple Premium mağazaları Troy ve Gürgençler 17 Ekim’i 18’ine bağlayan gece kapılarını açıyor. Yeni bir iPhone ve Apple Watch deneyimi yaşamak isteyenler Ankara, Mersin, Konya, Antalya, İzmir, İzmit şehirlerindeki en yakın Apple Premium Mağazalarından birine uğrayabilirler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap