SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Yeni iOS güncellemesi beraberinde sorunlar getirdi

Yeni iOS güncellemesi beraberinde sorunlar getirdi

24 Ocak 2019 Perşembe - 15:08




iPhone kullanıcıları sonunda iOS 12.1.3 güncellemesine kavuştu. Ancak bu güncelleme beraberinde sorunları da getirdi.





iPhone kullanıcıları dün sonunda iOS 12.1.3 güncellemesine kavuştu. Teknik hataları gidermek amacıyla sunulan güncelleme, beraberinde daha fazla hatayı bizlere getirdi. Yapılan geri bildirimlere göre, iOS 12.1.3 sürümünde hücresel veri sorunu ile karşı karşıyayız.

Yeni iOS güncellemesi beraberinde sorunlar getirdi!

Reddit üzerinden Apple markasına karşı geri bildirimde bulunan kullanıcılar, güncelleme sonrası hücresel verinin otomatik olarak kendini kapattığını dile getirdiler. Bu haberin yayılmasından sonra bazı ABD'li operatörler, kullanıcıların son güncellemeyi yapmamaları konusunda uyardı.

Ayrıca AT&T aboneleri de benzer sorunları yaşadıklarını açıkladı. Şu an için bu sorunun ABD dışında olup olmadığı konusunda net bir bilgi yok, ancak çözüm için Apple çoktan kolları sıvamış durumda diyebiliriz.

Buna ek olarak Apple'ın iPhone X'da OLED ekran kullanmasının ardından tamamen OLED ekrana geçilmesi bekleniyordu. Fakat iPhone 8 ve 8 Plus'ta halen LCD kullanan şirketin iPhone XR'ın ardından gelecek model içinde LCD ekran kullanacağı düşünülüyor. 


Şirketin dişli rakiplerinden olan Samsung'un OLED ekran üretiminin yüzde 95'ine sahip olması ABD'li şirketin canını sıkıyor. Bu durum aynı zamanda Apple'ın OLED ekran için büyük meblağlar ödeyeceği anlamına geliyor.

Apple, Samsung'un yerine bir diğer OLED ekran üreticileri LG Display ve BOE tarafından şansını deneyecek. Şu anlık konu hakkında herhangi bir açıklamada bulunmayan Apple'ın OLED ekrana geçip geçmemesi ise merak konusu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap