SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Xiaomi Redmi Note 9 için geri sayım başladı

Xiaomi Redmi Note 9 için geri sayım başladı

02 Mart 2020 Pazartesi - 15:23




Ülkemizde de hayli popüler olan Redmi Note 8 serisinin halefi geliyor. İşte Xiaomi Redmi Note 9 hakkındaki son detaylar.





Xiaomi Redmi Note serisini bir üst vitese yükseltmeyi planlıyor. Türkiye’de olduğu gibi global pazarda da hayli başarılı bir satış grafiği çizen Redmi Note serisinin yeni modelleri 12 Mart’ta tanıtılacak.

Redmi Hindistan’ın Twitter hesabı üzerinden yapılan resmi açıklamada Redmi Note 9’un 12 Mart’ta tanıtılacağı belirtildi. Xiaomi muhtemelen 12 Mart’ta Redmi Note 9 ve Note 9 Pro modellerini tanıtacaktır.

Yeni Redmi modeli kare şeklinde konumlandırılmış 4 ana kamera ile gelecek. Redmi’nin yeni modeli hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Şu an telefona bildiğimiz tek detay hem Redmi Note 9 hem de Note 9 Pro’da type-c portunun bulunduğu.

12 Mart’ta gerçekleşecek olan etkinlik sonrası telefonun hemen satışa çıkması bekleniyor. Daha önce olduğu gibi Note 9’da da ilk parti Hindistan’da kullanıma sunulacaktır. Xiaomi, yılın ortalarına doğru bu modeli Avrupa ile birlikte Türkiye’de de satışa sunabilir. Yine de bekleyip göreceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap