SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Xiaomi Redmi Note 11S sonunda geliyor! İşte detaylar!

Xiaomi Redmi Note 11S sonunda geliyor! İşte detaylar!

26 Ocak 2022 Çarşamba - 16:00




Xiaomi Redmi Note 11S, 9 Şubat'ta piyasaya çıkıyor! Türkiye'ye ne zaman gelecek?





Xiaomi'nin alt markası olan ve 2019 yılında bağımsız bir marka haline getirilen Redmi, bir süredir hakkında çıkan sızıntılar ile gündemde olan telefonu Note 11S modelini 9 Şubat'ta tanıtmaya hazırlanıyor. Detaylara haberimizin devamından gelin birlikte göz atalım.

Xiaomi Redmi Note 11S 9 sonunda geliyor! İşte detaylar!

Bir süredir çeşitli sızıntılar ve iddialarla gündemde olan Xiaomi Redmi Note 11S'in şimdi de tanıtım tarihi açıklandı. Birkaç sertifika gösterimi ve bir tanıtım teaser'ından sonra Redmi Hindistan Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile Xiaomi Redmi Note 11S’in vitrine çıkacağı tarih açıklandı. Şu an için cihaz ile ilgili kesin ayrıntılara sahip değiliz, ancak daha önceki günlerde ortaya çıkan sızıntılar, cihaz'ın 108 MP ana kameraya sahip olacak olduğunu ve 8 MP Sony IMX3555 ultra geniş açı ve 2 MP OV2a OmniVision makro ve 2 MP derinlik sensöründen oluşan dörtlü kamera kurulumuna sahip olacağını ortaya koymuştu. Tüm bunlara ek olarak eğer iddialar doğru ise, Xiaomi Redmi Note 11S, işlemci tarafında orta segment cihazlarda kullanılan bir MediaTek yonga seti ile güçlendirilecek.

90 Hz tazeleme hızı sunan AMOLED panel ile birlikte gelmesi beklenen cihaz, resmi olarak açıklanmasa da, FHD+ çözünürlük sunan ve Gorilla Glass 5 koruma teknolojisine sahip bir ekrana sahip olması bekleniyor.


Android 12 tabanlı MIUI 13 arayüzü ile kutusundan çıkması beklenen Xiaomi Redmi Note 11S’in 6 GB RAM / 64 GB, 6 GB RAM / 128 GB ve 8 GB RAM / 128 GB olmak üzere üç farklı varyantla satışa sunulması bekleniyor.

Cihaz ile ilgili ülkemizde en çok merak edilen konulardan biri ise, tahmin edeceğiniz gibi Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı. Şu an için bu konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmış değil, ancak cihaz ile ilgili gelişmeler yaşandıkça siz değerli okurlarımız ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap