SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Xiaomi Redmi Note 11 serisi 26 Ocak'ta Avrupa'ya geliyor! Türkiye'ye gelecek mi?

Xiaomi Redmi Note 11 serisi 26 Ocak'ta Avrupa'ya geliyor! Türkiye'ye gelecek mi?

19 Ocak 2022 Çarşamba - 16:41




Şu an için sadece Çin’de satışı yapılan Redmi Note 11 serisi, sonunda küresel pazara çıkıyor! İlk durağı Avrupa olan modelin satışa sunulup sunulmayacağı şimdiden merak konusu.





Bir süredir Çin’de satışı yapılan Redmi Note 11 serisi, sonunda küresel pazara çıkıyor! 108 Megapiksel ana kameraya sahip olan telefon modellerini de içinde barındıran telefon serisi 26 Ocak'ta Avrupa'ya geliyor!

Xiaomi Redmi Note 11 serisi 26 Ocak'ta Avrupa'ya geliyor! Türkiye'ye gelecek mi?

Geçen hafta yayınlanan bir medya raporuna göre, Xiaomi alt markası Redmi'nin, Redmi Note 11 serisi 250 €'dan başlayan fiyatlarla Avrupa'da tanıtacak. Elbette konu ile ilgili resmi bir açıklama yok, şu an için sadece iddia. 

Redmi Note 11 serisinin 26 Ocak'da Avrupa'da tanıtılacak olduğu iddiasının ardından ise, Türkiye'ye de gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Henüz resmi bir bilgi bulunmasa da, serinin ülkemizde satışa sunulma ihtimali oldukça yüksek.

Xiaomi henüz bu iddiayı doğrulamış olmasa da, Note 11 serisinin Avrupa'daki ilk çıkışını kutlayacak olduğu 26 Ocak etkinliğini sosyal medyadan duyurdu.


 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap