SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Xiaomi Mi 11i Avrupa ve Global pazar için güncelleme alıyor!

Xiaomi Mi 11i Avrupa ve Global pazar için güncelleme alıyor!

28 Şubat 2022 Pazartesi - 16:38




Xiaomi Mi 11i modeli Avrupa ve global pazar için yeni güncelleme alıyor. Hem arayüz hem de sistem güncellemesi aynı anda bu model için yayınlanıyor. Detaylar bu haberimizde.





Xiaomi, Global ve Avrupa pazarında Mi 11i için Android 12 tabanlı MIUI 13 güncellemesini dağıtıma sunmaya başladı. Güncelleme şu anda, yalnızca pilot test kullanıcıları olanlar için yayınlanmakta. Genel kullanıma sunulması ise birkaç günü bulması bekleniyor.

Değişiklik günlüğü, güvenliği ve kararlılığı artırmanın dışında herhangi bir ek değişiklik veya özellikten bahsetmiyor. Ancak, yüz doğrulama koruması, günlük hayatta sizi korumak için gizlilik filigranı işlevleri, telekom sahtekarlığından uzak durmanıza yardımcı olacak tam bağlantı koruma işlevi, arama, saat, hava durumu ve temayı optimize etme gibi değişimler mevcut.

Xiaomi Mi 11i Avrupa ve Global için 2 büyük güncelleme alıyor

Mi 11i için yazılım güncellemesi, Global kullanıcılar için V13.0.1.0 SKKMIXM yapı numarasıyla gelirken, Avrupa pazarında ise V13.0.5.0 SKKEUXM donanım yazılımı numarası ile tanımlanıyor. En son sürümü yüklemek için kullanıcıların yaklaşık 3,3 GB'lık yazılım paketini yüklemeleri gerekecek.


Küresel ve Avrupa pazarında Mi 11i kullanıcısıysanız, en son MIUI 13 güncellemesi hakkında bir bildirim alabilirsiniz. Henüz almadıysanız, Ayarlar» Yazılım güncellemesine yeni güncellemeyi kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, riski size ait olmak üzere, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla dosyayı manuel olarak flaş edip cihazlarınıza kurabilirsiniz.

Mi 11i – Küresel Kararlı V13.0.1.0 SKKMIXM

Mi 11i – AEA Kararlı V13.0.5.0 SKKEUXM

DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ

[Diğer]


  • Optimize edilmiş sistem performansı

  • Geliştirilmiş sistem güvenliği ve kararlılığı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap