SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Xiaomi cihazlarda “SIM kart etkinleştirilmedi” bildirimi nasıl devre dışı bırakılır?

Xiaomi cihazlarda “SIM kart etkinleştirilmedi” bildirimi nasıl devre dışı bırakılır?

14 Şubat 2022 Pazartesi - 15:47




Xiaomi cihazlarda bazen can sıkıcı ve kalıcı bir hata olarak karşımıza çıkan SIM kart etkinleştirilemedi probleminden kurtulmanın yollarını sizler için açıkladık.





Xiaomi SIM Kart Aktivasyonu hakkında etkinleştirme işleminin başarısız olduğu durumlar mevcut. Bu durumda rahatsız edici ve kalıcı bir hata bildirimi Xiaomi kullanıcılarının karşısına çıkabiliyor. Ancak endişelenmeyin, bundan adım adım nasıl kurtulacağınız konusunda size yol göstereceğiz.

Bu bildirime karşı koymanın belirli yolları vardır. Biri, bildirim ayarlarında bildirimi devre dışı bırakmaktır. Böylece bu bildirimi almaktan kurtulursunuz, ancak uygulama hala orada olur ve arka planda çalışır, bu da en ideal sonuca ulaşmanızı sağlamaz diyebiliriz.

Xiaomi cihazlarda “SIM kart etkinleştirilmedi” bildirimi nasıl devre dışı bırakılır?

xiaomi

Bildirimi devre dışı bırakmak oldukça kolay bir çıkış yolu. Tek yapmanız gereken Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları yönet'e gidin, arama kutusuna Xiaomi yazın, Xiaomi SIM Aktivasyon Hizmeti uygulamasına dokunun ve oradaki tüm izinleri devre dışı bırakıp veri kullanımını kısıtlamak. Son olarak bu bölümde, Bildirimler'e gidin ve Bildirimleri göster seçeneğini devre dışı bırakın ve işlem tamamdır. Bunu devre dışı bırakmanın başka bir yolu da Ayarlar > Şifre ve Güvenlik > Yetkilendirme ve iptal bölümüne gidin ve bu bölümde Xiaomi SIM Aktivasyon Hizmeti ve MiuiDaemon'u devre dışı bırakın seçeneğini seçmektir.


Bir de Root yöntemi mevcut. Root her şeyi kolaylaştırır, dolayısıyla çözüm de kolaylaşır. Bunun için Titanium Backup uygulamasını veya sistem uygulamalarını devre dışı bırakma özelliğine sahip herhangi bir uygulamayı kullanabilir, arama kutusuna gidebilir ve devre dışı bırakmak istediğiniz uygulamanın adının bir bölümünü yazabilirsiniz. Bu durumda, sim yazmanız yeterli olacaktır. Açılan listede, Xiaomi SIM Aktivasyon Hizmetine dokunun ve devre dışı bırak düğmesine tıklayın; bu, can sıkıcı bildirimlerden ve başarısız aktivasyon girişimlerinden sizi kurtaracaktır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap