SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > World Tex 10. yılını kutladı

World Tex 10. yılını kutladı

20 Kasım 2016 Pazar - 12:45




Avrupa’nın ünlü katalog şirketlerine ürün veren World Tex’in sahibi Türkiye kökenli iş kadını Canan Ünal, şirketinin kuruluşunun onuncu yılını kutladı





FRANKFURT Türk-Alman Kulübü’nde düzenlenen kutlamaya, Hessen milletvekili Turgut Yüksel, Oyak Anker Bank Genel Müdürü Erhan Kürkçü ile Denizlili iş insanları Emel Özbakır ve Nuri Serbest’in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Kutlamada bir konuşma yapan Canan Ünal, şunları söyledi:

“On yıl önce en iyi yaptığım iş olan ticaretle yeniden hayata başlamam gerekiyordu. O zamanlar on yaşındaki kızımla oturup konuşuyorduk. Kızım ‘Anne sen dünyaya tekstil satacaksın. Adı dünya olsun’ dedi. Anlayacağınız çok büyük pazar araştırması yapmadık. Şirkete adını da bu şekilde vermiş olduk. On yılda çok emek verdim. Ev tekstili, havlu, bornoz, iç giyim, erkek giyimi konusunda Türkiye ve Yunanistan bağlantılı çalışıyorum. Avrupa’nın en ünlü katalog şirketlerine ürün veriyorum. Onlar da bizim ürünlerimizi hem internetten hem de kataloglardan müşterilerine sunuyor. Yakın zamanda farklı ürünleri pazarlayacağımız bir internet satış bölümümüz de olacak. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor.”

AVRUPALI ÇEKİNGEN DAVRANIYOR

Avrupa’ya her yıl yaklaşık 10 milyon euro tekstil ihracaatı yaptıklarını belirten Denizlili iş adamı Nuri Serbest ise şöyle konuştu: “15 yıldan beri ihracaata dönük faaliyette bulunuyoruz. Bu sıralar Avrupa’da durgunluk var. Avrupalı müşteriler ülkemize gelme konusunda çekingen davranıyor.”

World Tex’in onuncu yıl kutlaması için düzenlenen gecede DJ Xavier sahne aldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap