SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Whatsapp'ta sizi kim engelliyor?

Whatsapp'ta sizi kim engelliyor?

18 Kasım 2015 Çarşamba - 11:50




WhatsApp'ta listenizdeki kişilerden biri tarafından engellenip engellenmediğinizi nasıl anlayabilirsiniz?





Sizden mesaj almak istemeyenleri anlamayabilmek için bakabileceğiniz birkaç işaret var. Sözkonusu kişinin profil fotoğrafını ve son çevrimiçi olma tarihini göremiyorsanız, gönderdiğiniz mesajlar yalnızca tek onay işaretiyle iletiliyorsa engellenmiş olma ihtimaliniz var. Ancak bunlar, engellenmiş olduğunuzu garantilemiyor.WhatsApp, profil fotoğrafı kullanma zorunluluğu getirmediği gibi, son çevrimiçi olma tarihini gizlemeye olanak tanıyor. Mesajlarınızın iletilmemesinin nedeni bazen karşı tarafın telefon numarasını değiştirmesi de olabilir. Bu durumda da mesajlarınız, tek onay işaretiyle gönderilecektir.

SİZ NASIL ENGELLEYEBİLİRSİNİZ?

WhatsApp'ta iletişim kurmak istemediğiniz kişileri Android'de engellemek için sohbet görünümünü açın ve menü düğmesine dokunun. Şimdi açılan menüden "Daha fazla" seçeneğine, ardından "Engelle" seçeneğine dokunun. iOS'taki engelleme seçeneğini ise Sohbet Ayarları altında bulabileceksiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap