SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > WhatsApp'a yeni video özelliği!

WhatsApp'a yeni video özelliği!

24 Kasım 2016 Perşembe - 13:30




Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta videolar artık indirmeden izlenebilecek.





Sosyal medya devi Facebook'un popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a bir yeni özellik daha geldi. Kısa süre önce görüntülü konuşma özelliğini ekleyen uygulama, bu kez de videoları tamamen indirmeden izleyebilme özelliğini ekledi.

Kullanıcıların video izleme deneyimini geliştirmeyi hedefleyen bu yenilik, YouTube gibi popüler video izleme sitelerinin de kullandığı 'stream' mantığı ile çalışıyor. Yani gelen videoların tamamen inmesini beklemeden, o ana kadar inen kısmını doğrudan izleyebileceksiniz. Eğer videonun otomatik olarak indirilmesini istemezseniz de izlemeye başladığınız anda, sadece izlediğiniz kadar kısmını indireceksiniz.

Bu yenilik şimdilik sadece Android cihazlarda var. iOS kullanıcılarının güncellemesi de yakında geliyor.

WhatsApp'ın bu değişikliğe gitme nedeninin, kullanıcıların eski yöntemden uzun süredir şikayet etmesi olduğu tahmin ediliyor.

Uzun süredir hizmetlerinde yenilik yapmayan WhatsApp, son 1 ay içerisinde art arda güncellemeler getirmeye başladı. Kısa süre önce görüntülü konuşma özelliği ekleyen popüler mesajlaşma uygulaması, yakın zamanda da rakibi Snapchat'inkine benzer 'hikâyeler' işlevini kullanıma sunacak.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap