SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > WhatsApp’a yeni özellikler!

WhatsApp’a yeni özellikler!

30 Nisan 2016 Cumartesi - 11:14




Kurulduğu günden bu yana tüm mobil platformlarda hızlı büyüyen WhatsApp, an itibariyle dünya çapında 1 milyardan fazla kullanıcı tarafından tercih edi





Akıllı telefon, tablet bilgisayar ve web üzerinden mesajlaşma desteği sunan WhatsApp, son olarak PDF dosya desteği ve uçtan uca şifreleme özellikleriyle gündeme gelmişti.

iOS platformunda ufak bir kullanıcı kitlesi üzerinde beta aşamasında bazı yeni özellikler görüldü. Toplamda üç yeni özelliği beklenen WhatsApp kısa bir süre sonra bu özellikleri kullanıma sunacak.İlk özellik sıkıştırılmış dosya formatı olan ZIP ve RAR desteğinin gelmesi. Bundan böyle WhatsApp kullanılarak, rehberimizdeki kişilerle sıkıştırılmış dosyalar paylaşmak mümkün olacak. Böylece tek seferde birden fazla dosyayı sıkıştırarak gönderip alabileceğiz.En önemli detay sıkıştırılmış dosya özelliği olsa da iki yeni özellik daha beta sürecinde ortaya çıktı. Bunlardan ilki sesli mesaj gönderip almak. Zaten ses dosyalarını veya ses kaydederek göndermek mümkündü. Ancak bahsedilen yeni özellik telefonlardaki sesli mesaj özelliği gibi çalışacak. Sesli mesaj desteği ile birlikte geri arama özelliği de bekleniyor.Bahsedilen tüm bu özelliklerin detayları henüz tam anlamıyla ortaya çıkmış değil. WhatsApp testlere devam ediyor ve bir sonraki büyük hamlesi muhtemelen bu olacak. Her geçen gün yeni özelliklere kavuşan WhatsApp, rakipleri için daha zorlu hale geliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap