SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > WhatsApp o telefonun fişini çekiyor!

WhatsApp o telefonun fişini çekiyor!

01 Ocak 2019 Salı - 17:11




WhatsApp bu sefer platforma entegre ettiği yeni özelliği ile değil kullanıcılarının pek de hoşuna gitmeyecek bir haber ile gündemde. İşte detaylar!





Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinde bulunan WhatsApp bu sefer platforma entegre ettiği yeni özelliği ile değil kullanıcılarının pek de hoşuna gitmeyecek bir haber ile gündemde.

Zira WhatsApp önümüzdeki dönemde bir modele verdiği desteği çekecek ve o telefonda WhatsApp güncellemeleri kullanılamayacak. WhatsApp, bugünden itibaren Nokia S40 serisini desteklemeye son veriyor

Facebook ayrıca WhatsApp'ın Android 2.3.7 ve daha eski sürümlere sahip akıllı telefonların da 1 Şubat 2020 itibari ile desteğini sonlandıracağını açıkladı. iOS 7 işletim sistemini kullanmaya devam eden iPhone'lar da yine 1 Şubat 2020 itibari ile WhatsApp tarafından desteklenmeyecekler.

WhatsApp o telefonun fişini çekiyor!

Bu değişikliğin hayata geçmesinin ardından kullanıcıların Android 4.0 ve üzeri, iOS 7 ve üzeri ile Windows Phone 8.1 ve üzeri işletim sistemlerine sahip bir cihaz bulundurmaları gerekecek. Yani eski bir işletim sistemine sahip cihaz kullananlar kısa süre içerisinde WhatsApp’tan mahrum kalabilir.


Buna ek olarak WhatsApp’ta reklam dönemi için geri sayım başladı.

WhatsApp piyasaya ilk çıktığı zamanlarda ücretli bir şekilde kullanıcılara sunuluyordu. Facebook tarafından satın alınan WhatsApp'in, tamamen ücretsiz kalacağı açıklanmıştı. Bu sözü tutmak ve gelir elde etmek için sosyal medya devi kullanıcılarının pek hoşuna gitmeyecek bir karar aldı.

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, çok da uzak olmayan bir tarihte yayınlayacağı güncelleme ile kullanıcılara reklam göstermeye başlayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap