SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > WhatsApp o kullanıcıları dava edecek

WhatsApp o kullanıcıları dava edecek

10 Aralık 2019 Salı - 12:13




Dünyanın en yaygın kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, toplu mesaj özelliği ile ilgili kuralları ihlal eden kullanıcılarına dava açacağını duyurdu.





2.27 milyar kullanıcı sayısına sahip olan Facebook'un bünyesinde bulunan, WhatsApp bir süredir eleştirilen toplu mesajlaşma özelliği ile ilgili yaptığı açıklama ile gündemde.

WhatsApp o kullanıcıları dava edecek!

1.5 milyar aktif kullanıcısı ile en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan  WhatsApp, yaptığı açıklama ile platformun toplu mesajlaşma uygulamasını reklam amaçlı kullanımını engellemek adına yeni adımlar atacağını duyurdu.

Bazı firmalar tarafından aynı anda yüzlerce kişiye ulaşmak için kullanılan bu özellik, bir çok kullanıcının tepkisine yol açmıştı. Bu şekilde gönderilen mesajların kullanım koşullarına uygun olmadığının altını çizen WhatsApp, daha önce yayınlamış olduğu uyarıyı tekrarladı.

Uyarı ile yetinmeyen WhatsApp, söz konusu paylaşımları yapmaya devam ederek kuralları çiğneyen hesaplar için, 7 Aralık itibari ile yasal işlem başlatacağını da ayrıca duyurdu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap