SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > WhatsApp karanlık modu ile çok konuşulacak!

WhatsApp karanlık modu ile çok konuşulacak!

16 Eylül 2018 Pazar - 16:07




WhatsApp, uzun zamandır beklenen Karanlık Mod özelliğini getirmeyi hedefliyor.





WhatsApp için yıllardır beklenen Karanlık Mod, yakında tüm kullanıcılar için yayınlanacak. Son zamanlarda birçok yeni özelliğe kavuşan WhatsApp, uygulamayı genişletmeye devam ediyor. 

WABetaInfo tarafından paylaşılan bilgilere göre WhatsApp, uzun zamandır beklenen Karanlık Mod özelliğini getiriyor. Genellikle WhatsApp APK dosyalarını inceleyerek önümüzdeki dönemde gelecek özellikleri açığa çıkaran WABetaInfo, meraklılarına beklenen haberi müjdeledi.

Bunun dışında popüler mesajlaşma platformu WhatsApp ile Google arasında önemli bir anlaşmaya geçtiğimiz günler varılmıştı. Bu iş birliğiyle mesajlaşmaları yedeklemenin daha sorunsuz olması amaçlanıyor. 

WhatsApp karanlık modu ile çok konuşulacak!

Pek çok rakibinin aksine, mesajları kendi servisleri yerine mobil cihazlar üzerinde saklayan WhatsApp, yedekleme konusunda son birkaç yıldır Google Drive’dan yardım alıyor. Android kullanıcıları dilerlerse otomatik olarak mesajlarının bu bulut servisinde saklanmasına izin veriyorlar.


Sorun, bu yöntemin hesabınızın kotasını harcamasıydı. Ancak Google ile Facebook arasındaki yeni anlaşmayla bu sorun da ortadan kalkmış olacak. Bundan sonra yaptığınız yedeklemeler Drive kotanızdan sayılmayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap