SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > WhatsApp için zor günler

WhatsApp için zor günler

19 Ağustos 2016 Cuma - 09:26




Dünya'nın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Avrupa bölgesinde alınan yeni kararlar çerçevesinde zor zamanlar geçirebilir.





Pek çok kez internet kullanımı hakkında sıkı kararlar alan Avrupa Komisyonu yine iş başında.Bölgede yaşayan kullanıcıların gizliliği ve kişisel bilgilerin korunması konularında defalarca kez büyük şirketleri uyaran ve onların aleyhine yeni kararlar alan komisyon; bu kez yürürlüğe sokacağı yeni kurallar ile beraber WhatsApp, Facebook Messenger ve Skype gibi popüler mesajlaşma ve görüşme uygulamalarını sıkıca denetleyecek.Microsoft ve Facebook gibi dev şirketleri hedef alan yeni kararlar çerçevesinde firmalardan kişisel gizliliğe daha çok önem vermeleri isteniyor.Bu konuda çalışma içerisine giren Komisyon, Eylül ayında duyuracağı yeni kurallara tüm uygulamaların uymasını isteyecek. Kararları yerine getirmeyen şirketleri ise yaptırımlar bekliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap