SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > WhatsApp desteği keseceği telefonları açıkladı!

WhatsApp desteği keseceği telefonları açıkladı!

25 Eylül 2018 Salı - 12:14




WhatsApp, iOS 8'den eski işletim sistemi ile çalışan iPhone'ların desteklenmeyeceğini duyurdu.





Telefonlardaki sürümler yükseldikçe bazı uygulamalara olan destekler de yavaş yavaş çekilmeye başlıyor. Bunun üzerine açıklama yapan WhatsApp, iOS 8'den eski işletim sistemi ile çalışan iPhone'ların desteklenmeyeceğini duyurdu. Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinden bulunan WhatsApp bu sefer platforma entegre ettiği yeni özelliği ile değil yaptığı açıklama ile gündemde. 

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, iOS 8'den eski işletim sistemi ile çalışan iPhone'ların desteklenmeyeceğini duyurdu. 

WhatsApp desteği keseceği telefonları açıkladı!

Peki bu karar sonrası WhatsApp desteğinden mahrum kalacak iPhone modelleri hangileri? 

iOS 8 güncellemesi alan en eski iPhone modelleri iPhone 4s’ler olmuştu. Bu da iPhone 4 ya da daha eski bir iPhone modeline sahipseniz 2020 yılına kadar yeni bir akıllı telefon almayı düşünmeniz gerekeceği anlamına geliyor. iPhone 4S kullanıcıları ise bir süre daha WhatsApp kullanmaya devam edebilecekler.


Diğer modellere göz atacak olursak; iPhone, iPhone 3G ve iPhone 3GS bizleri karşılıyor. Sanırım artık bu modelleri kullanan kimse kalmamıştır ancak yine de kullananlar varsa aranızda şimdiden uyaralım; bu takozlardan bir an önce kurtulmaya bakın! 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap