SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > WhatsApp bu özellikten vazgeçiyor

WhatsApp bu özellikten vazgeçiyor

28 Aralık 2019 Cumartesi - 16:42




WhatsApp, beta sürümü ile ortaya çıkan, kendini silen mesajlar özelliğini kullanıma sunmaktan vazgeçiyor.





Dünyanın en çok kullanıcıya sahip mesajlaşma platformu WhatsApp, bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda bir beta sürümü yayınlayarak kendini silen mesajlar özelliğini kullanıma sunmuştu. Ancak şirket, esas sürüm ile gelmesi beklenen bu özelliği kullanıma sunmaktan vazgeçti.

WhatsApp bu özellikten vazgeçiyor!

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, geçtiğimiz haftalarda kendini silen mesajlar özelliğini, yayınlamış olduğu bir beta sürümü ile kullanıma sunmuştu. Kullanıcılar bu özellik ile daha sonra silinsin şeklinde mesajlarını gönderilebiliyordu. Örneğin, belli bir saat, gün, hafta, ay ya da yıl şeklinde gönderilen mesajların silinme zamanını ayarlama imkanına sahip olabiliyordunuz. Yayınlanan beta sürümü ile gelen bu özellik kullanıcıları oldukça heyecanlandırmıştı. Aynı sürüm Snapchat'te de mevcuttu ve başarılı bir şekilde kullanılmaya devam ediliyor.



Fakat WhatsApp'ın bu özelliği kullanımdan kaldırmış olduğu, yayınlamış olduğu yeni bir beta sürümü ile ortaya çıktı. Anlaşılan o ki; şirket bir önceki beta sürümünde bu özellik ile ilgili sadece bir deneme yapmış. 

Aslında bu özellik tam olarak kaldırılmış sayılmaz, çünkü yeni Beta sürümünde, grup yöneticileri  gruptaki mesajları ayarladıkları zaman diliminde silme yetkisine sahipler.  Şu an deneme aşamasında olan bu özelliğin yeni yılda gelecek olan güncelleme ile tüm grup yöneticileri için kullanıma sunulması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap