SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Westworld'ün 3. Sezon tanıtım videosu yayınlandı

Westworld'ün 3. Sezon tanıtım videosu yayınlandı

10 Kasım 2019 Pazar - 12:52




İzleyiciler tarafından merakla beklenen Westworld’ün 3. Sezon tanıtım videosu yayınlandı.





HBO’nun büyük izleyici kitlesine sahip olan dizisi Westworld'ün 3. sezon tanıtım videosu yayınlandı.

Westworld'ün 3. Sezon tanıtım videosu yayınlandı

Dünya çapında oldukça büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Westworld dizisinin 3. Sezon tanıtım videosu diziyi takip edenleri oldukça heyecanlandırdı. HBO’nun en popüler dizilerinden biri olan Westworld ilk iki sezonunda yapay zeka ve robotlar üzerinde yoğunlaşan dizinin 3. Sezon tanıtım fragmanı dizide hangi konunun  işleneceğinin sinyallerini veriyor. HBO’nun resmi YouTube kanalından yayınlanan fragmanda yer alan Incite Inc. isimli şirketin dizide veri kullanımına yer vereceği anlaşılıyor.

Yapay zeka ve robotlara ek olarak veri kullanımına da yer verilecek dizinin yeni karakteri Liam Dempsey Sr. tanıtım fragmanında izleyicilerin karşısına çıktı. Fragmanda özellikle “tek seçeneğiniz biziz”  ifadesi oldukça dikkat çekerken, Incite Inc. isimli şirketin her şeyi düzeltmek için verileri nasıl kullandığı anlatılıyor.    

İlk iki sezonu tema park adı verilen yapay bir alanda gerçekleşen olaylara dayanan dizi yayınlanan fragman ile artık gerçek dünyada gerçekleşecek gibi görünüyor. Jefferson Mays, Scott Mescudi, Lena Waithe ve Aaron Paul gibi isimlerin yer alacağı Westworld’ün 3. Sezonu 2020 yılında seyircilerle buluşacak.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap