SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Twitter'da bir devir sona eriyor

Twitter'da bir devir sona eriyor

22 Aralık 2020 Salı - 12:25




Milyonlarca kişinin kullandığı sosyal medya platformu Twitter, bomba Spaces özelliğini sınırlı sayıda kullanıcıyla test etmeye başladı. Artık sadece tweet atma devri sona eriyor.





Twitter, bir tür sesli sohbet odası olan Spaces özelliğini sınırlı sayıda kullanıcıyla test etmeye başladı.

Mikro blog platformu Twitter yeni özelliği Spaces’ı test etmeye başladı.  Özelliğin, güncel olarak iOS işletim sistemini kullanan kısıtlı bir kullanıcı kitlesiyle test edildiği ifade edildi. Engadget’ta yer alan habere göre, Spaces ile kullanıcılar, takipçilerinin sohbete katılabilecekleri bir alan oluşturabilecek.  

Ne zaman kullanıma girecek?

Twitter'daki herkes sohbeti dinleyebilecek ve emoji kullanarak tepki verebilecek ancak kimin konuşacağını yalnızca toplantı sahibi kontrol edebilecek. Kullanıcıların Twitter üzerinden sesli sohbet edebilmesini sağlayacak olan özellik sayesinde, ikili veya grup halinde sesli arama yapılabilecek. Şu an test aşamasında olan Spaces’ın ne zaman kullanıma gireceğine dair resmi bir açıklama ise bulunmuyor. 
 

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap