SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Twitter mavi tik hesap onayı başvurularını yeniden açtı

Twitter mavi tik hesap onayı başvurularını yeniden açtı

02 Haziran 2021 Çarşamba - 15:30




Twitter, geçen hafta askıya aldığı hesap onayı başvurularını yeniden açtığını açıkladı. Twitter, 20 Mayıs’ta mavi tik hesap onayı alma başvurularını resmi olarak yeniden başlatmasından sadece sekiz gün sonra, bu işlemleri askıya aldığını duyurmuştu.





Kısa bir süre önce yoğunluk nedeniyle mavi tik için başvuru almayı durduran Twitter, 4 günlük bir aranın ardından doğrulanmış hesap talebine ilişkin başvuruları tekrar açtığını açıkladı.

Twitter, mayıs ayında doğrulama başvurularını ilk kez yeniden açtığı zaman, başvurulara verilen “birkaç gün içinde” geri döneceğini söylemişti. Ancak şirket, aldığı başvuruların hacmine bağlı olarak bu sürecin “birkaç hafta” kadar sürebileceği konusunda uyarıda bulunmuştu. Askıya alma ve yeniden başlatmanın ardından geri dönüşler için benzer sürelerin geçerli olup olmayacağı ise şu an için bilinmiyor.

Twitter’ın yeni hesap doğrulama programı ile herkes, birisini doğrulanmış kullanıcı olarak gösteren mavi tik onay işareti almak için başvurabilir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap