SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Twitter Lite Türkiye'de hizmete girdi!

Twitter Lite Türkiye'de hizmete girdi!

14 Ağustos 2018 Salı - 15:08




Twitter'a daha rahat bağlanmasını sağlayan Twitter Lite, Türkiye'nin de içinde bulunduğu toplam 21 ülkede erişime açıldı.





Neden insan bir sosyal medya uygulamasının Lite versiyonunu kullansın demeyin. Donanım açısından güçsüz akıllı telefona sahip ya da internet bağlantısı zayıf olan kullanıcıların buna gerçekten de ihtiyacı var. Telefonu güçlü olsa bile internet paketini o kadar da harcamak istemeyen bir kesim de mevcut. Gelelim haberimize.

Twitter'a daha rahat bağlanmasını sağlayan Twitter Lite, Türkiye'nin de içinde bulunduğu toplam 21 ülkede erişime açıldı.

Sosyal medyanın gücü her geçen gün artmaya devam ediyor. Haliyle getirilen güncellemeler sayesinde de artık mevcut donanım zorlanmaya başlıyor ve tüketim konusunda bildiğiniz bir canavara dönüşüyorlar sosyal medyalar. Bu konuda da tabii ki kullanıcıların yardımına Lite uygulamalar yetişiyor. 

Twitter Lite Türkiye'de hizmete girdi!

Lite uygulamalar, standart uygulamalara göre daha az veri ve daha az bellek tüketiyor. Böylelikle uygulama daha rahat ve hızlı bir şekilde işlev görüyor.


Twitter, geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği bir duyuru ile mobil uygulamasının Lite sürümünü yayınladığını açıklamıştı. Ancak Twitter Lite, ilk yayınlandığında yalnızca 25 ülke ile sınırlıydı. Twitter, yeni bir açıklama yaparak 21 ülkenin daha Twitter Lite’tan faydalanabileceğini duyurdu.

Bu ülkelerin arasında artık; Arjantin, Belarus, Dominik Cumhuriyeti, Gana, Guatemala, Honduras, Hindistan, Endonezya, Ürdün, Kenya, Lübnan, Fas, Nikaragua, Paraguay, Romanya, Türkiye, Uganda, Ukrayna, Uruguay, Yemen ve Zimbabve de bulunuyor. 

Uygulamayı indirmek isteyen kullanıcılar buradan ilgili sayfaya erişebilirler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap