SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Türk Telekom'dan tüm mobil abonelerine internet hediyesi

Türk Telekom'dan tüm mobil abonelerine internet hediyesi

27 Eylül 2019 Cuma - 15:17




İstanbul'daki deprem anında yaşanan iletişim kesintisi nedeniyle Türk Telekom tüm mobil abonelerine 2 ay boyunca aylık 5 gb internet hediye edecek.





Türk Telekom mobil abonelerine özel olarak internet hediyesi verme kararı aldı. İstanbul'da yaşanan depremle birlikte Türk Telekom'un iletişiminde sorun olmuş ve aboneleri iletişim kuramamıştı. Bu nedenle Türk Telekom tüm mobil abonelerine 2 ay boyunca her ay 5 gb internet tanımlaması yapacak.

Şirketten duyuru şöyle yapıldı:

Türk Telekom Ailesi olarak, kesintisiz ve daha güvenli iletişim için yaptığımız mobil teknoloji yenileme çalışmaları sırasında meydana gelen deprem, şebekemizde aksamalara neden olmuştur. 

Mobil abonelerimize bir süreliğine de olsa kesintisiz iletişim sağlayamamanın derin üzüntüsü içindeyiz. Yaşattığımız bu olumsuz deneyimden ötürü içtenlikle özür diler, sabır ve anlayışları için müşterilerimize teşekkür ederiz. 

Yaşanan bu olumsuzluğu bir nebze de olsa telafi edebilmek adına, tüm mobil abonelerimize 2 ay boyunca aylık 5 GB, toplam 10 GB mobil internet tanımlanacaktır.

 Tüm müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap